Top latest Five kırklareli prefabrik ev Urban news

Wiki Article

Prefabrik ev inşaat süreci, kaliteli malzemelerin kullanılması ve sıkı denetimlerin yapılmasıyla desteklenmektedir. Bu sayede, prefabrik evler geleneksel yapılara nazaran daha sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olmaktadır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Tek katlı prefabrik villa modelleri dış estetiği ve iç kullanım ergonomisiyle lüks villa konutta beklentilerin tam karşılığı. 100 m² ile two hundred m² arasında şekillenen planlar müşteri beklentilerine özel daha fazla metrajlara da kolayca yükseltilebilmektedir.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda eight.

Villa tipi edirne prefabrik bir evde oturmak isteyenler prefabrik ev modelleri arasından seçim yaparak yıllar boyunca hayalini çanakkale prefabrik ev kurdukları standartta bir evin sahibi olabiliyorlar.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, böylelikle alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça contemporary ve şık tasarıma sahip bu edirne prefabrik ev evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla dekor edilebilir.

two. Dubleks ve İki Katlı Modeller: Edirne’de bulunan prefabrik ev firmaları, daha fazla oda ihtiyacı olan aileler için dubleks ve iki katlı modeller sunmaktadır.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

İletişim edirne prefabrik ev fiyatları formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Prefabrik ev desteği arayanlar için Nevyap, malzeme seçiminden montaja kadar her aşamada destek sağlar. Bu sayede, kullanıcılar hem güvenli hem de uzun süre dayanıklı bir ev çanakkale prefabrik ev fiyatları sahibi olmanın avantajlarını yaşar.

Report this wiki page